Bakken in oven
Deze bakinstructies gelden voor ontdooide pizzabodems. Zorg ervoor dat u voor het afbakken van de pizza de over goed heeft voorverwarmd. Bij een temperatuur van 210°C, in ongeveer 11-13 minuten de pizza afbakken. Als de kaas helemaal gesmolten is, is de pizza gereed voor consumptie. Aangegeven baktijden en temperatuur gelden voor de heteluchtoven. Baktijd voor een elektrische oven 210°C: 11-13 min. Baktijd voor een gasoven stand 4-5: 13-14 min.
pizzabodem 25cm
61.7% TARWEbloem, water, gist, raapzaadolie, zout, dextrose
GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |||
Per 100 g | Per portie | RI*/GDA | |
Energie (kJ / kcal) | 1230 / 293 | 2153 / 513 | 26 / 26 |
Vet totaal | 4,2 g | 7,4 g | 11% |
waarvan verzadigd vet | 0,6 g | 1,1 g | 5% |
Koolhydraten totaal | 53,6 g | 93,8 g | 36% |
waarvan suikers | 3 g | 5,3 g | 6% |
Vezels | 2,6 g | 4,6 g | 0% |
Eiwit totaal | 8,3 g | 14,5 g | 29% |
Zout | 1,3 g | 2,28 g | 38% |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52