Koken
de diepgevroren pasta in licht gezouten water gedurende 2 minuten koken (al dente). Laten uitlekken en wat olijfolie , boter en salie naar smaak toevoegen of mengen met de gewenste saus.
Magnetron
Kook de diepgevroren pasta in de magnetron 3 minuten met de gewenste saus.
Stomen
De diepgevroren pasta in een geperforeerde pan 6-7 minuten in de oven plaatsen, zonder druk. Naar keuze op smaak brengen.
Voorgekookte ingevroren eierpasta van durum tarwegries met vulling van truffel met een bereidingstijd van 2 minuten. Gewicht per stuk ± 16 gram, afmeting 60x65 mm.
36% durum TARWEgries, ricotta (MELKwei, ROOM, zout), mozzarella (MELK, zout, stremsel, bacteriële cultuur), water, mascarpone (ROOM (van MELK), gepasteuriseerde MELK, zuurteregelaar (citroenzuur)), 7.2% vers EI , zout, 0.4% truffel (Tuber aestivum vitt.), 0.05% truffel aroma
Het product bevat GLUTEN, EI en MELKproducten.GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 821 / 196 |
Vet totaal | 7,4 g |
waarvan verzadigd vet | 5,2 g |
Koolhydraten totaal | 21,5 g |
waarvan suikers | 2,8 g |
Vezels | 3,5 g |
Eiwit totaal | 9,1 g |
Zout | 0,6 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52