Steam oven: Put the contents of the bag into a GN container. Add a little fat/oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95 °C and steam the product for 8 minutes. Saucepan/tilting vat: Add the frozen product to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3-4 minutes.
durum WHEAT semolina, water, spinach 13%, fresh whey cheese ricotta 10% (sweet WHEY, CREAM, skim MILK), EGGS 4,5%, CHEESE, WHEAT flour, salt, basil, yeast, pepper. With free-range eggs. May contain traces of: MUSTARD, SOYA.
Product | |||
Per 100 g | Per portie | RI*/GDA | |
Energie (kJ / kcal) | 704 / 167 | 1757 / 416 | 21 / 21 |
Vet totaal | 3 g | 7,5 g | 11% |
waarvan verzadigd vet | 1,5 g | 3,8 g | 19% |
Koolhydraten totaal | 26 g | 65 g | 25% |
waarvan suikers | 1,9 g | 4,8 g | 5% |
Vezels | 1,7 g | 4,3 g | 0% |
Eiwit totaal | 8,1 g | 20 g | 40% |
Zout | 1 g | 2,5 g | 42% |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52