Koken
de diepgevroren pasta in licht gezouten water gedurende 2 minuten koken. Laten uitlekken en mengen met de gewenste saus.
Magnetron
Kook de diepgevroren pasta in de magnetron voor 3-4 minuten, op 900W met de gewenste saus.
Verwarmen
In de pan: de gewenste saus in de pan verwarmen. De diepgevroren pasta toevoegen en gedurende 4 minuten verwarmen.
Combi steamer
doe de diepgevroren pasta in een geperforeerde schaal in de combi steamer en bereid gedurende 3-4 minuten.
Voorgekookte ingevroren eierpasta van durum tarwegries met een romige vulling van Pecorino Romano, Provolone Piccante, Grana Padano en Fontina. Bereidingstijd 2 minuten.
43% durum TARWEgries, ricotta (MELKwei, ROOM, zout), 8.6% vers EI , water, 3.9% Pecorino Romano (schapenMELK, melkzuurfermenten, stremsel, zout), 3.9% Provolone Piccante (MELK, zout, stremsel), 3.9% Grana Padano (MELK, zout, stremsel, bewaarmiddel lysozym van EI), 3.9% Fontina (MELK, zout, melkzuurfermenten, stremsel), broodkruim (TARWEBLOEM, biergist, zout), gedehydrateerde aardappels, zout, natuurlijk aroma (peper, nootmuskaat)
Het product bevat GLUTEN, EI en MELKproducten. Kan sporen bevatten van SCHAALDIEREN, VIS en MOSSELEN.GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 944 / 224 |
Vet totaal | 6,2 g |
waarvan verzadigd vet | 4,3 g |
Koolhydraten totaal | 31,2 g |
waarvan suikers | 1,7 g |
Eiwit totaal | 10 g |
Zout | 0,93 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52