Koken
de diepgevroren pasta in licht gezouten water gedurende 2 minuten koken. Laten uitlekken en mengen met de gewenste saus.
Magnetron
Kook de diepgevroren pasta in de magnetron voor 3-4 minuten, op 900W met de gewenste saus.
Verwarmen
In de pan: de gewenste saus in de pan verwarmen. De diepgevroren pasta toevoegen en gedurende 4 minuten verwarmen.
Combi steamer
doe de diepgevroren pasta in een geperforeerde schaal in de combi steamer en bereid gedurende 3-4 minuten.
Voorgekookte ingevroren Italiaanse eierpasta van durum tarwegries met een vulling van ricotta en spinazie. vanuit de vriezer 20 minuten in een voorverwarmde over op 200C.
47% ricotta (MELKwei, ROOM, zout), 29% durum TARWEgries, 8% spinazie, 5.8% vers EI , water, broodkruim (TARWEBLOEM type 0, biergist, zout), harde kaas (MELK, zout, microbieel stremsel), zout, plantaardige vezels, natuurlijk aroma (peper, nootmuskaat)
Het product bevat GLUTEN, EI en MELKproducten.GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 730 / 174 |
Vet totaal | 5,6 g |
waarvan verzadigd vet | 4 g |
Koolhydraten totaal | 21,4 g |
waarvan suikers | 1,4 g |
Vezels | 2 g |
Eiwit totaal | 8,5 g |
Zout | 0,71 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52