Steam oven: Put the contents of the bag into a GN container. Add alittle fat/oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95 °C and steam the pasta for 10 minutes.Saucepan/tilting vat: Add the frozen pasta to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 4 minutes.Frying pan/tilting frying pan: Put the frozen pasta into a non-stick pan with a little fat/oil and fry on a medium heat for 7–10 minutes, turning regularly, until the pasta is the desired colour.
water, durum WHEAT semolina 40%, EGGS 6%, WHEAT flour 3%, salt. May contain traces of: SOYA.
Product | |||
Per 100 g | Per portie | RI*/GDA | |
Energie (kJ / kcal) | 678 / 160 | 1697 / 401 | 20 / 20 |
Vet totaal | 1,3 g | 3,3 g | 5% |
waarvan verzadigd vet | 0,4 g | 1 g | 5% |
Koolhydraten totaal | 30 g | 75 g | 29% |
waarvan suikers | 1,6 g | 4 g | 4% |
Vezels | 1,4 g | 3,5 g | 0% |
Eiwit totaal | 6,4 g | 16 g | 32% |
Zout | 1,2 g | 3 g | 50% |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52