Ontdooien: 0 min. Oven voorverwarmen: 240°C. Bakken: 14 - 16 min bij 210°C. Afkoelen: 60 min.
Rustiek wit desembrood van tarwe met roggebloem en roggezuurdesem, bebloemd en op steen gebakken. Een uniek proces van traag en langer kneden, afgewisseld met meerdere rustperiodes, staat garant voor een betere hydratatie van het deeg. Dit resulteert in een brood met een open kruim structuur, een zachte zuurdesem smaak en een langere versheid.
TARWEBLOEM, water, zuurdesem (ROGGE) (11%), ROGGEBLOEM, gejodeerd zout, gist, antioxidant (ascorbinezuur).
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 905 / 213 |
Vet totaal | 0,8 g |
waarvan verzadigd vet | 0,2 g |
Koolhydraten totaal | 44 g |
waarvan suikers | 1,2 g |
Vezels | 2,3 g |
Eiwit totaal | 6,7 g |
Zout | 1,2 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52