Ontdooien: 0 min. Oven voorverwarmen: 240°C. Bakken: 14 - 16 min bij 210°C. Afkoelen: 60 min.
Rustiek gemout meergranenbrood van tarwe, rogge en roggezuurdesem, verrijkt met sesamzaadjes, zonnebloempitten en lijnzaad, op steen gebakken. Het unieke langzame mengproces en de langere rusttijd staan garant voor een betere hydratatie van het deeg. Het resultaat is een brood met een open structuur en een milde zuurdesemsmaak dat langer vers blijft.
TARWEBLOEM, water, zuurdesem (ROGGE) (10%), ROGGEBLOEM, bruin lijnzaad (5%), zonnebloempitten (2%), zemelen (TARWE), gejodeerd zout (zout, kaliumjodaat), SESAMZAAD (1%), gist, geroosterde moutbloem (TARWE), antioxidant(ascorbinezuur).
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 982 / 233 |
Vet totaal | 3,9 g |
waarvan verzadigd vet | 0,5 g |
Koolhydraten totaal | 39 g |
waarvan suikers | 1,8 g |
Vezels | 4,7 g |
Eiwit totaal | 7,8 g |
Zout | 1,6 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52