Bakken in oven
Verwarm de oven voor op 210 °C. Bak het ondooide brood ongeveer 12 minuten op 200 °C met stoom. ONTDOOIDE PRODUCTEN NOOIT HERINVRIEZEN.
Het grote brood is gebakken op de vloer van de oven. Dit zorgt ervoor dat de korst iets dikker is en zo meer smaak krijgt. De suikers in het deeg, die zorgen voor de bruinkleuring, reageren anders op de directe warmte van de oven als het brood op de vloer van de oven wordt gebakken. Het overheerlijke bood wordt langzaam gekneden, goed gerezen en bestaat uit hoogwaarde ingrediënten met de lekkerste granen en zaden. Hierdoor zit het brood vol van smaak. Snijd van de grote broden lekker dikke plakken om er een heerlijke sandwich van te maken of om te beleggen als uitsmijter. Of laat gasten het zelf snijden bij een buffet. Vegetarisch Op de vloeroven gebakken Getopt met granen en zaden Vol van smaak Stevige korst Bruinkleuring
bloem (TARWE; GERSTmout; TARWEmout); water; zout; TARWEgluten; zonnebloempitten; gist; lijnzaad; SOJAbloem; gierstzaden; LUPINEgrutten; HAVERmoutvlokken; plantaardige oliën en vetten (koolzaad; palm); SESAMZAAD; emulgator (E482; E471); enzymes (TARWE); meelverbeteraar (ascorbinezuur; E920); zuurteregelaar (E535); kaliumjodaat.
Product | ||
Per 100 | Per portie | |
Energie (kJ / kcal) | 957 / 226 | 957 / 226 |
Vet totaal | 1,7 g | 1,7 g |
waarvan verzadigd vet | 0,3 g | 0,3 g |
Koolhydraten totaal | 43 g | 43 g |
waarvan suikers | 0,9 g | 0,9 g |
Vezels | 2 g | 2 g |
Eiwit totaal | 8,4 g | 8,4 g |
Zout | 0,98 g | 0,98 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52