Bakken in oven
Bak het ontdooide brood gedurende ca. 10 minuten in een voorverwarmde oven van ca. 200 °C.
De Pallisade Rozijnen-vijgen is een plat biologisch brood in de vorm van een ciabatta bereid met desem. Door de toevoeging van rozijnen en vijgen zit dit ambachtelijke brood bomvol smaak. Heerlijk bij een kaas- of borrelplankje.
Ingrediënten: VIJFGRANENMEEL* (VOLKOREN TARWE-/SPELTMEEL*, TARWE-/ROGGEBLOEM*, HAVER-, ROGGE-, maisVLOKKEN*), water, GEFERMENTEERDE TARWE/ROGGE*, rozijnen* 14%, vijgen* 10%, MOUTEXTRACT (GERST)*, bakkerszout, gist, meelverbeteraar: ascorbinezuur, enzymen (TARWE).
(*van biologische teelt). In onze bakkerij worden sesamzaad, gluten, eieren, soja, melkeiwit en lactose verwerkt.Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1179 / 281 |
Vet totaal | 1,2 g |
waarvan verzadigd vet | 0,2 g |
transvetzuren | 0 g |
Koolhydraten totaal | 56,4 g |
waarvan suikers | 15,1 g |
Vezels | 6,9 g |
Eiwit totaal | 7,6 g |
eiwit plantaardig | 7,6 g |
eiwit dierlijk | 0 g |
Zout | 1 g |
toegevoegd suiker | 0 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52