Bakken in oven
De bereiding is afhankelijk van het vermogen en de belading van de oven. Het product is gereed indien het goudbruin van kleur is. De (hetelucht)oven voorverwarmen op 200°C. Product afbakken gedurende 20-23 minuten op 200°C. Wij raden u aan de exacte baktijd even zelf uit te proberen. Het bereidingsadvies geldt voor zowel bevroren als ontdooid product. Bij voorkeur bevroren afbakken. Indien ontdooid afbakken: de saucijzenbroodjes op de bakplaat ontdooien. Het product moet door en door verhit worden vóór consumptie.
Het Van Dobben Saucijzenbroodje is een heerlijk hartig tussendoortje voorzien van een knisperend jasje van 100 procent roomboterbladerdeeg. De heerlijk gekruide vulling is bereid met puur rundvlees. Een heerlijk tussendoortje bij de lunch of borrel.
Bloem (bevat TARWE), water, rundvlees 23%, ROOMboter 15% (bevat MELK), EI, zout, EIgeel, kruiden en specerijen (bevat SELDERIJ), rundereiwit, smaakversterker: E621, gist, gistextract, dextrose, voedingszuur: melkzuur, aroma's, koolzaadolie, groente-extract, gedroogd rundextract, glucose, SOJAbonen, TARWE.
E = een door de EU goedgekeurde hulpstof.GMO-vrij: JaDoorstraald: NeeProduct | |||
Per 100 g | Per portie | RI*/GDA | |
Energie (kJ / kcal) | 1198 / 287 | 1138 / 273 | 14 / 14 |
Vet totaal | 17 g | 16,2 g | 23% |
waarvan verzadigd vet | 11 g | 10,5 g | 52% |
Koolhydraten totaal | 23 g | 21,9 g | 8% |
waarvan suikers | 0,7 g | 0,7 g | 1% |
Vezels | 0,8 g | 0,8 g | 0% |
Eiwit totaal | 9,6 g | 9,1 g | 18% |
Zout | 1 g | 0,95 g | 16% |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52