Bakken in oven
✔ 16-20 min afbakken bij een temperatuur van 230 tot 240 °C ✔ Traditionele recept
Baker And Baker's Pastel de Nata, een zoete taart van bladerdeeg, met romige vulling, met een heerlijke zoete smaak. ✔ 16-20 min afbakken bij een temperatuur van 230 tot 240 °C ✔ Heerlijk zoet ✔ Traditionele recept ✔ 65 gram per stuk ✔ 100 stuks per doos
HALFVOLLE MELK; TARWEbloem; Water; Suiker; Margarine (Plantaardige oliën en vetten (in wisselende verhoudingen): Palm, Soja, Zonnebloem; Water; Zout; Emulgator: Mono- en diglyceriden van vetzuren, Lecithinen; Dextrose; Voedingszuur: Citroenzuur; Natuurlijk aroma; Kleurstof: Caroteen); EIgeel van hennen met vrije loop; Glucose-fructosestroop; Maïszetmeel; Zout.
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1046 / 249 |
Vetten | 10,7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5,5 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 3,7 g |
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 1,5 g |
Koolhydraten | 34,4 g |
waarvan suikers | 20,3 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 3,5 g |
Zout | 0,5 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52