Traditionele Grensland slagroom uit 40% room en 12,5% suiker. Uitstekend geschikt voor alle patisseriewerk met een standstevigheid van ruim 48 uur. Middels ons cream connect systeem direct aan te sluiten op uw slagroommachine.
Ingrediënten: SLAGROOM, suiker, stabilisator: (E407)
Product | |
Per 100 g | |
Energie (kJ / kcal) | 1589 / 384 |
Vetten | 35 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 24,2 g |
Koolhydraten | 15,5 g |
waarvan suikers | 15,5 g |
Eiwitten | 1,8 g |
Zout | 0,07 g |
De producent/leverancier van dit product is verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens v.w.b. voedselinformatie en/of bereidingswijze. Kijk voor gebruik altijd eerst op het etiket van het product. Lees voor meer informatie de disclaimer.
Weversbaan 25
2352 BZ Leiderdorp
Nederland
071 - 541 20 11
verkoop@horesca-horecavo.nl
071 - 541 07 52